جغور بغور ریحان زنجان

طرز تهیه جغور بغور

مواد مورد نیاز برای تهیه ی جغور بغور زنجان

جگر گوساله یا گوسفند برای هر نفر ۱۵۰ گرم
پیاز یک عدد متوسط برای هر نفر (۱۰۰گرم)
گوجه فرنگی یک عدد متوسط برای هر نفر (۱۰۰گرم)
فلفل شمشیری ۱ عدد برای هر نفر
غوره انگور ۵ الی ۱۰ عدد برای هر نفر
روغن مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم

جغور بغور یکی از غذاهای سنتی ایرانی (مخصوص زنجان😋) که با دل و جگر و قلوه گوسفند یا گوساله درست میشه و بهترینشو میتونید تو زنجان میل کنید😋

آماده سازی

ابتدا رگ و چربی های اضافی جگررا پاک میکنیم و آن را خیلی نازک خرد میکنیم  پیاز را به همین صورت خلالی و نازک خرد می کنیم مانند تصویر :

جگر خرد شده

نحوه خرد کردن پیاز به صورت خلالی

وبعد گوجه فرنگی و فلفل(کمی تند باشه بهتره) را به صورت نگینی خرد میکنیم مانند تصویر :

خرد کردن گوجه و فلفلاینم از غوره انگور البته ترشی غوره هم میتونید استفاده کنیدغوره انگور

طرز تهیه

اول پیاز رو تو ماهیتابه تفتش میدیم اگه جنس ظرفتون مسی باشه عالیه چون هم بهتر سرخ میشه هم مس فواید زیادی داره :

  • درمان کم خونی
  • رفع خواب آلودگی و بی حالی مداوم
  • جلوگیری از آلزایمر
  • و خیلی فواید دیگه…

قبل اینکه پیاز کامل سرخ بشه جگر رو اضافه میکنیم و باهم تفتش میدیم تا کامل بپزه.

حالا وقته اضافه کردن گوجه فرنگی و غوره و فلفل و نمک،بهتره که گوجه رو جدا بپزیم برای اینکه گوجه آب میندازه ، بعد اینکه گوجه پخت جگر و پیازو قاطی میکنیم

اینم از طرز تهیه جغور یغور مخصوص ریحون😋

چغور پغور

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *