کباب بناب ساطوری

طرز تهیه کباب بناب

کباب بناب

نوعی کباب به شهرستان بناب در استان آذربایجان‌شرقی می‌باشد. این نوع کباب معمولا با گوشت گوسفند تهیه می شود و اندازه‌ای بسیار بزرگ‌ تر از کوبیده دارد. هر پرس کباب بناب یک سیخ است.

مواد لازم برای پنج نفر

سردست گوساله ۵۰۰ گرم
قلوه گاه گوسفندی ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد بزرگ(۳۰۰گرم)
فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم
نمک ۱۰ گرم

طرز تهیه

برای آماده کردن کباب بناب اول گوشت گوساله و گوسفندی را به شبکه نخودی چرخ می کنیم که یخورده درشت باشه و با ساطور گرد ( قیمه چه) یا چاقوی بزرگ آن را ساطوری می کنیم تا ریز بشه مانند تصویر:

ساطوری کردن چرخ گردهبعد پیاز رو به صورت نگینی خرد میکنیم مثل تصویر زیر

پیاز نگینی

بعد پیازی که خرد شده رو با چاقوی تیز ساطوری می کنیم مانند تصویر تا جایی که زیاد ریز نشه ، اصولا پیاز کباب بناب باید کمی درشت باشه :

پیاز ساطوری

در مرحله بعد گوشت ، پیاز، نمک و فلفل رو اضافه می کنیم و کل موادی که آماده کردیمو با هم ساطوری می کنیم :

پیاز و گوشت ساطوری

پیاز و گوشت ساطوری آماده

نحوه به سیخ زدن کباب بناب

خوب موادمون آماده شد حالا طریقه به سیخ زدن کباب رو بهتون آموزش میدم بهتره که مخلوط آماده شده رو ورز بدیم و بذاریم یک ساعت داخل یخچال استراحت کنه ، طریقه به سیخ گرفتن هم چون طولانی بود براتون فیلم گرفتم، در ضمن سیخ این کباب باید یخورده پهن تر باشه (۴ سانتی متر)

 

نحوه پختن کباب بناب

برای پختن کباب بهتره که از ذغال استفاده کنید ولی میتونید از کباب پز گازی هم استفاده کنید، بعد سیخ گرفتن کباب منقل رو کامل داغ کنید و کباب روبزارید روی منقل ، بعد اینکه یک طرف کباب کاملا سفید شد کباب رو بچرخونید تا اونطرفشم کامل سفید شه ،بعد کباب رو زود زود بچرخونید تا هم مغز پخت بشه هم اینطوری کباب نمی ریزه.

امیدوارم کبابتون مثل کباب من بشه 😋

کباب بناب ساطوری

 باز اگه مشکلی داشتین میتونید از قسمت نظرات بپرسید راهنماییتون می کنم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *